Meteen naar de inhoud

Functional Finance

De touwtjes in handen – Uw financiën op orde

Ondersteuning in uw financiële zaken

Als professional vervul ik de rol van sparringpartner voor uw management en/of de projectleiders.

Het resultaatgericht verzorgen van materiële sturingsadviezen, het opstellen van de planning- en control- instrumenten, het deel uitmaken van werk- en projectgroepen doe ik met plezier. Ik heb kennis opgedaan als controller en leidinggevende in het bedrijfsleven en bij de (semi)overheid.

Graag werk ik mee aan het verder ontwikkelen van uw organisatie.

Uw financiële admin in goede handen

Ik heb ruime ervaring met het inrichten, voeren, onderhouden en innoveren van geautomatiseerde financiële-, project-, salaris- en personeelsadministraties. Ik ben werkzaam geweest als financieel consultant, controller en was als financieel manager verantwoordelijk voor financiën, Personeelszaken en assurantiën. Ik heb binnen verschillende functies tot mijn taken gehad; applicatiebeheer; migraties uitvoeren; coördineren en leiding geven van een financiële afdeling, opstellen van controlemaatregelen, projectmanagementadviestaken, het verzorgen van het jaarwerk en het opstellen en beheersen van (project)budgetten.

Martin Slagboom

Ik heb gevoel voor cijfers en administratieve processen, en daarnaast ben ik iemand die gericht is op een goede onderlinge samenwerking gebaseerd op respect en collegialiteit. Iets dat steeds naar voren komt in mijn werk is dat ik oog heb voor de mens achter de collega en er graag voor zorg dat ieders kwaliteiten optimaal benut worden. Een goede werksfeer en het delen van kennis zijn in mijn optiek voorwaarden voor een productieve samenwerking. Aanvullend komen het proactief, doel- en klantgericht, besluitvaardig handelen, flexibel gedrag en een grote mate van accuratesse en analytisch vermogen tot uitdrukking in mijn functioneren.

Ik lever verschillende vormen van ondersteuning: financieel controller, bussiness-/project-controller, financieelmanager, hoofdadministratie.

Neem contact op

Spreekt mijn profiel u aan? Ik nodig u van harte uit om contact met mij op te nemen. Zo kunnen we samen bekijken of mijn diensten aansluiten op uw wensen.

Bel mij of mail naar m.slagboom@functionalfinance.nl